Za one koje ne vole letnje aktivnosti (plaža,letovalište...itd.) 1tvvjc

Dobrodošli na Winx club serbian forum,najbolji winx forum na srpskom jeziku!Naša tema na forumu su WINX VILE! Pa ako ih volite,registrujte se! Mi se zezamo,pričamo,chatujemo,pravimo grafike i još mnogo toga oko čega niste ni sanjali!
HAJDE! Članovi očekuju baš tebe!
Hoćeš u tim? Bićeš i ti! JEDNA OD NAS!

Vaši Administratori i Moderatori
Za one koje ne vole letnje aktivnosti (plaža,letovalište...itd.) 1tvvjc

Dobrodošli na Winx club serbian forum,najbolji winx forum na srpskom jeziku!Naša tema na forumu su WINX VILE! Pa ako ih volite,registrujte se! Mi se zezamo,pričamo,chatujemo,pravimo grafike i još mnogo toga oko čega niste ni sanjali!
HAJDE! Članovi očekuju baš tebe!
Hoćeš u tim? Bićeš i ti! JEDNA OD NAS!

Vaši Administratori i Moderatori
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Prijem*Portal*Latest imagesTražiRegistruj sePristupi
Dobrodošli na Winx Club Srb forum. Trenutno smo jedan od najpopularnijih Winx Club foruma,pridruži nam se! Saznaj sve o Winx Clubu,o sezoni 4.,ma sve! Kiss od Admin i Mod Teama!

Za one koje ne vole letnje aktivnosti (plaža,letovalište...itd.)

Ići dole 
3 posters
AutorPoruka
Kseni
{Admin_Musa}
 {Admin_Musa}
Kseni

Ženski Broj postova : 10809

Za one koje ne vole letnje aktivnosti (plaža,letovalište...itd.) Empty
PočaljiNaslov: Za one koje ne vole letnje aktivnosti (plaža,letovalište...itd.)   Za one koje ne vole letnje aktivnosti (plaža,letovalište...itd.) EmptyPon Avg 09, 2010 11:26 pm

Za one koje ne vole te letnje aktivnosti kao npr. plaža,i to letovalište,moramo smisliti istu neku zabavnu aktivnost
Pa evo na primer da otvorimo Winx SRB Market,gde ćemo imati taj naš novac i možemo da pravimo grafike,i onda tako nešto kao da "prodajemo",možemo naći i sliku neku pa od nje da pravimo nešto i tako,kao neke izložbe ili neki vašar rainbow šta mislite? Predložite i vi nešto,ovaj forum mora da bude extra zabavan za sve više nego kao pre
Nazad na vrh Ići dole
Ja
**Winx SRB great member**
**Winx SRB great member**
Ja

Ženski Broj postova : 5128

PočaljiNaslov: Re: Za one koje ne vole letnje aktivnosti (plaža,letovalište...itd.)   Za one koje ne vole letnje aktivnosti (plaža,letovalište...itd.) EmptyUto Avg 10, 2010 10:05 pm

paaa. nema ko ne voli plažu Very Happy
šalim se. pa nemojte to za plaćanje grafika,to je odlika profi foruma :S
Nazad na vrh Ići dole
Kseni
{Admin_Musa}
 {Admin_Musa}
Kseni

Ženski Broj postova : 10809

PočaljiNaslov: Re: Za one koje ne vole letnje aktivnosti (plaža,letovalište...itd.)   Za one koje ne vole letnje aktivnosti (plaža,letovalište...itd.) EmptyUto Avg 10, 2010 10:26 pm

oki,samo sam predlagala ^^
Nazad na vrh Ići dole
Diky
{Admin-Flora}
{Admin-Flora}
Diky

Ženski Broj postova : 2410

PočaljiNaslov: Re: Za one koje ne vole letnje aktivnosti (plaža,letovalište...itd.)   Za one koje ne vole letnje aktivnosti (plaža,letovalište...itd.) EmptyUto Avg 10, 2010 10:49 pm

slazxem se to basx neki tamo proffi forumi imaju xD
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Za one koje ne vole letnje aktivnosti (plaža,letovalište...itd.)   Za one koje ne vole letnje aktivnosti (plaža,letovalište...itd.) Empty

Nazad na vrh Ići dole

Za one koje ne vole letnje aktivnosti (plaža,letovalište...itd.)
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
 :: Forum Staff-
Skoči na: